CREATER Verstaan ohjatut kurssit:

Ilmoittautuminen käynnissä seuraaville kursseille. Ilmoittautumiset 044 236 6600, verstas@creater.fi, facebookissa tai paikanpäällä. Kurssin hinta ei sisällä materiaaleja tai mahdollisia muita tarvikkeita.

Maanantai:

Seuraava peruspuutyökurssi jossa on vielä tilaa alkaa 8.1.2018 klo 17-20. Hinta 24,90 € (3 kertaa). Ohjatut kurssit aloitetaan puuntyöstökoneiden käytön opettelusta ja puulajien tuntemisesta. Aiempaa kokemusta puutöistä ei tarvita. Kurssilla tehdään leikkuulauta, naulakko, aurinkolasien kotelo tai muu hyödyllinen työ. Kurssilla päästään käyttämään monipuolisesti erillaisia laitteita. Raaka-aineet saa hankittua verstaalta.

Tiistai: 

Puukkokurssi & tupinteko kurssi alkaa 9.1.2018 klo 17-20. Kurssihinta 24,90 € + jäsenyys min. 14,90€/kk. Kurssilla opetellaan taidot valmistaa käsityönä puukko sekä siihen sopiva tuppi. Aikaisempaa kokemusta ei vaadita. Kurssin ajaksi pitää hankkia vähintään 1kk jäsenyys. Materiaalit saa hankittua verstaalta. 

Keskiviikko: Uutena kurssina 10.1.2018 starttaamassa elektroniikka/arduinokurssi. Sisältö on vielä avoin ja muotoutuu osallistujien kiinnostuksen kohteiden mukaan. Ilmoittaudu mukaan ja kerro mieluisin sisältö kurssille!

Keskiviikko: Kitarantekokurssi Vuoren Sakun opastuksella (keskiviikkoisin klo 18-20 - mukaan mahtuu heti) - 80€. Kitarakurssille voi osallistua jatkuvasti - Jokainen rakentaa omaa tahtiaan ja kurssi jatkuu vuoden ympäri. Aloita kun sinulle sopii ja käytä ohjausta kun sinulle sopii. Kurssimaksu pitää sisällään 4 ohjattua kertaa.

Ilmoittaudu mukaan!

Torstai: Seuraava hitsauksen peruskurssi jossa on tilaa alkaa 4.1.2018 klo 17-20. 24,90 € (3 ohjattua kertaa) Oletko aina halunnut oppia hitsaamaan sekä käsittelemään metallintyöstöön liittyviä koneita. Tällä kurssilla opit hitsaamaan sekä muita metallintyöstöön liittyviä taitoja.


HUOM! Materiaalit sekä muut tarvikkeet eivät kuulu kurssien hintaan.