Creater-verstaan  kurssitarjonta


Puukko- ja tupentekokurssi

Kurssilla opetellaan valmistamaan käsityönä puukko, sekä siihen sopiva tuppi. Puukko valmistetaan omavalintaisesta valmiista terästä, jolloin kurssisisällössä päästään syventymään puukon suunnitteluun ja tupen valmistamiseen. Aikaisempaa kokemusta ei vaadita. Kaikki materiaalit saa hankittua verstaalta. Kurssille otetaan maks. 5 henkilöä.


Hinta yhteensä 130€, joka sisältää 3 ohjattua kurssikertaa, kuvallisen jäsenkortin (normaalihinta 20€) sekä kuukauden VIP-jäsenyyden kurssin ajaksi (normaalihinta 84€).

 Tämän ansiosta kurssille osallistuja voi kurssikertojen välissä jatkaa puukon työstöä omatoimisesti kurssilla saadun ohjeistuksen mukaisesti ja saada puukon kurssin aikana valmiiksi. Tämän hetkisille jäsenille hinta huomioidaan ja räätälöidään jäsenyysmallin mukaan.  Kurssit pidetään normaalisti maanantaisin tai tiistaisin kello 17-20.

Seuraava puukko- ja tupentekokurssi:

Jatkokurssi - puukon terän taonta

Kurssilla opetellaan käyttämään turvallisesti ahjoa ja takomaan puukon terä laadukkaasta hiiliteräksestä. Aikaisempaa kokemusta ei vaadita.  Kurssille otetaan maks. 5 henkilöä.


Hinta yhteensä 70€, joka sisältää 2 ohjattua kurssikertaa, ahjon käytön sekä hiiliteräsaihion.

Kurssi pidetään normaalisti viikonloppukurssina tai maanantai- ja tiistai-iltana.

Seuraava puukon terän taonta-kurssi:Puutyökurssi

Kurssi aloitetaan puuntyöstökoneiden käytön opettelusta ja puulajien tuntemisesta. Aiempaa kokemusta puutöistä ei tarvita. Kurssilla tehdään leikkuulauta, naulakko, aurinkolasien kotelo tai muu hyödyllinen työ.
Kurssilla päästään käyttämään monipuolisesti erillaisia laitteita. Raaka-aineet saa hankittua verstaalta. Kurssille otetaan maks. 5 henkilöä.


Hinta yhteensä 60€, joka sisältää 2 ohjattua kurssikertaa.
Kurssi pidetään normaalisti viikonloppukurssina tai maanantai- ja tiistai-iltana.

Seuraava puutyökurssi:

Metallityökurssi
Oletko aina halunnut oppia hitsaamaan, plasmaleikkaamaan tai käsittelemään metallintyöstöön liittyviä muita koneita?Tällä kurssilla valmistetaan kynäteline tai muu hyödyllinen työ. Aikaisempaa kokemusta ei vaadita. Kaikki materiaalit saa hankittua verstaalta. Kurssille otetaan maks. 5 henkilöä.


Hinta yhteensä 60€, joka sisältää 2 ohjattua kurssikertaa.
Kurssi pidetään normaalisti viikonloppukurssina tai maanantai- ja tiistai-iltana.

Seuraava metallityökurssi:


HUOM! Materiaalit sekä muut tarvikkeet eivät kuulu kurssien hintaan.
Kursseille otetaan minimissää kolme ja maksimissaan viisi jäsentä. Jos ilmottautuneita on alle kolme, kurssia ei järjestetä ja tästä ilmoitetaan ilmoittautuneille kaksi viikkoa ennen kurssin alkamista. Ilmottautumiset ovat sitovia.


Meillä käy maksuvälineinä myös Smartum, Epassi ja Eazybreak, Edenred.